Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Topics / Frédéric Meershoek

Frédéric Meershoek

25-06-2017

Irritante aan voorzitter Friday Night Skate

by Skaten.nl — last modified 25-06-2017 06:00

Irritante aan de voorzitter van de Friday Night Skate is dat hij geen fan is van Night Skaten. Vandaag is de Friday Night Skate 20 jaar en de voorzitter heeft een tocht voor kids bedacht. Van 7 tot 77. Ook bezit hij geen tunnelvisie. Iedere voorzitter van de Friday Night Skate hoort er een tunnelvisie op na houden anders wordt het nooit wat met de tunneltochten. De voorzitter van de Friday Night Skate kan best goed skaten. Zijn tochten bekend uit het verleden toen hij nog goed snik was dat hij als een speer met de groep door Noord of West ging. Dat was nog eens leuk. 

Het meest irritante aan de voorzitter van de FNS zijn de trage tochten. Hele jaar door. Ook de rode tochten zijn traag. Paar keer per jaar is leuk. De kermiskoers en met Halloween en Kerst. Verder moet er gwoon doorgereden worden. Het trage wegrijden uit het park en dan 'easy peasy' over de drukke straten van de Stad lui skatend is zwaar irritant voor overige weggebruikers. De stad is niet gbouwd op 'easy peasy' tochten. 'Easy peasy 'is voor beginners in het park. De stad heeft tramsporen, en klinkers en onverwachte oneffenheden en bruggen. Om daar goed overheen te skaten is tempo nodig. 

De blokkers van de FNS geven tegenwoordig bij elk zuchtje wind het sein “pas op”. Reactie in de groep is dan dat skaters omhoog komen en niet in de poephouding door blijven skaten. De geheel verzorgde skatetocht door de stad. Wat nog net ontbreekt is de hostess met de toeristische toelichtingen bij de 'sight seeing'. 'Easy peasy' gaat niet samen met een tunnelvisie en gaat niet samen met Night Skaten in Amsterdam als de voorzitter van de Friday Night Skate tenminste voornemens is de tocht te behouden want na twintig jaar is het tempo bejaard zonder zicht op herstel.

22-04-2017

Voorzitter Friday Night Skate maakt ruzie

by Skaten.nl — last modified 22-04-2017 09:25

Wat vrijdag 21 april 2017 een leuke ontspannen Friday Night Skate moest zijn ontaarde in een agressieve duw en scheldpartij door de voorzitter. Voorzitter Frédéric Meershoek van de FNS, tevens directeur is van Nelec BV daar het personeelsbeleid verzorgend, scheldt bezoekers van de Friday Night Skate keihard uit voor “asshole” en “loser” en drukt ze van de weg en duwt ze hard in de rug zodat ze bijna vallen en begint anderszins te schelden als er niet onmiddellijk opzij gegaan wordt wanneer hij het zegt. Vroeger was de Friday Night Skate the Place to be. Thank Gd het was weer vrijdag. Nu is het beter thuis blijven om niet door voorzitter Frédéric Meershoek van de weg geduwd te worden.

Wie een keer niet bij de FNS was geweest had niks beleefd. Met een klein groepje werden wekelijks enkele honderden tot drie en half duizend skater soepeltjes door de stad geleidt. Nooit een duwende of scheldende voorzitter. Of ander bestuurslid. Sinds Frédéric Meershoek voorzitter is van de FNS is die tijd definitief voorbij. Hoe Frédéric Meershoek het personeelsbeleid doet bij Nelec BV is onbekend. Als hij zich op zijn werk net zo gedraagt als bij de FNS zit zijn personeel snel arbeidsongeschikt thuis. Lang geleden is Frédéric Meershoek al verteld dat de FNS niet soepeltjes rolde. Het kwartje wil bij hem niet vallen.

Frédéric Meershoek heeft bedacht dat hij de routes een klassering geeft. Van Easy Peasy tot No Picnic. Het geregeld Easy Peasy rijden blijken veel skaters niet zo leuk te vinden. Bovendien is langzaam rijden onveilig. Dan zoemt het door de groep als er voor de zoveelste keer Easy Peasy gereden wordt. Frédéric Meershoek merkt het niet op. Vroeger was het slechts een keer of drie per jaar een lspeciale tocht en de rest lekker doorrijden en soms gewoon knallen. Vroeger was alles beter. Vroeger verkocht Salomon nog de Crossmax 3. Vroeger was de FNS nog leuk. Vroeger stond het ronde bankje er nog gewoon. 

Vrijdag 21 april 2017 was de route lang zo Easy en lang zo Peasy niet als de FNS had geadverteerd. Uitgenodigd door de berichten op Facebook met de zelfgemaakte quads te komen waarmee niet geremd en amper gestuurd en wel snel gegaan kan worden want Easy Peasy begint Frédéric Meershoek te duwen en te schelden omdat op zijn commando niet snel genoeg opzij gegaan wordt. Afgelopen jaren is er ook al gezeur geweest met het disfunctioneren van Frédéric Meershoek. In de kleedkamer van Tennisclub Kattenlaan waar schoenen en tassen gedropt kunnen worden. Frédéric Meershoek is de voorzitter. Hij bepaalt, zei hij.

De FNS is bijvoorbeeld een nieuwe site aangeboden en inschrijving op skaten.nl omdat dit de communicatie, collaboratie en organisatie vergemakkelijkt. Frédéric Meershoek laat het aanbod links liggen. Zo begaan is hij met de Friday Night Skate. Ook heeft Frédéric Meershoek nog steeds geen tunnelvisie voor de FNS geformuleerd terwijl Amsterdam talrijke tunnels bezit die gewoon genomen moeten worden. Frédéric Meershoek is zelfs zuinig met de kleine tunneltjes.

Commentaar in de Facebook comments van de FNS over het trage rijden of überhaupt debat daarover wordt door Frédéric Meershoek verwijdert. Zij die wat anders willen dan Frédéric Meershoek worden 'rücksichtslos' geblokkeerd van het Facebook account van de FNS. De indruk bestaat dat Frédéric Meershoek eigenlijk de FNS slopen wil. Ingehuurd door vijanden van de Night Skates om met zijn beleid de FNS steeds minder aantrekkelijk te maken zodat uiteindelijk niemand nog zin heeft in Frédéric Meershoek en zijn Nelec BV.