Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Secure

Secure

Veilig inloggen via https kan ook. Dat gaat met het certificaat van eigen fabricaat. Accepteren in de eigen browser. Voor Iceawesel en Chromium. Misschien werkt het voor andere browsers ook. De certificaten worden als "as is" geleverd. Dat wil zeggen in de staat waarin de certificaten zijn, met of zonder gebreken.Ze zijn "basis-secure" en leveren basis beveiliging. De certificaten zijn naar beste weten samengesteld. De broncode is van 'upstream' dus je weet nooit. Met het certificaat identificeert de gebruiker de website op skaten.nl als afkomstig van de oorspronkelijke maker die tot op heden geen enkele aanwijzing heeft dat de site door onbevoegden is gekaapt Secure gebruik van de site betekent dat de kans kleiner is dat de communicatie tussen browser en site door een derde kan worden afgelezen. Het certificaat is (later) ook geschikt voor de Skatehut op hut.skaten.nl en andere sites. Door gebruik van "https" zullen misschien niet alle functies van de site werken hoewel dat misschien ook ingesteld worden kan in de browser.


Certificaat voor Chromium:

Via deze hyperlink wordt het certificaat voor Chromium downloadt,

accepteer het in de browser voor secure gebruik van skaten.nl via https.


Certificaat voor Iceweasel:

Via deze hyperlink wordt het certificaat voor Iceweasel downloadt,

accepteer het in de browser voor secure gebruik van skaten.nl via https.


Share |
Certificaat voor Chromium

Via deze hyperlink wordt het certificaat voor Chromium downloadt, accepteer het in de browser voor secure gebruik van skaten.nl via https

Certificaat voor Iceweasel

Via deze hyperlink wordt het certificaat voor Iceweasel downloadt, accepteer het in de browser voor secure gebruik van skaten.nl via https.